Vitakruid, A Great Place to Work!

Solliciteren voor een nieuwe functie bij een ander bedrijf starten is enorm spannend. Is het de juiste keuze? Ga ik het wel naar mijn zin hebben? Een greep uit de vragen die door je hoofd kunnen spoken. Gelukkig helpt Great Place To Work Nederland je een handje. Zij doen onderzoek naar of een werkgever ook een goéde werkgever is. Lees snel verder hoe dit onderzoek bij ons verliep.

‘Driven by health’, dat is de slogan van ons innovatieve bedrijf. Het is onze missie om de gezondheid van mensen te verbeteren. Wij zien gezondheid namelijk als grootste goed. Hierin staat het delen van kennis, garantie van kwaliteit, en het geven van onbeperkt advies centraal. Vitakruid is een klassiek familiebedrijf met een moderne twist. Bob van Inge, directeur en zoon van oprichter Elly: “We bestaan nu 22 jaar waarin we de afgelopen 5 jaar vervijfentwintigvoudigd zijn. Dat betekent dat hoe je het gisteren deed, vandaag achterhaald is. Elke dag opnieuw.” Productontwikkeling staat aan de fundering van het succes. Vitakruid ontwikkelt hoogwaardige voedingssupplementen waar alle afdelingen van het bedrijf bij betrokken worden. Een ambitieus bedrijf wat vol in ontwikkeling is, geeft bovendien werknemers de ruimte om persoonlijk te groeien.

Vitakruid Great Place To Work Certified!

Wij nodigden Great Place To Work Nederland uit om ook ons bedrijf te onderzoeken. Hierin onderzochten ze de mate van vertrouwen, trots en plezier. En dat met een prachtige missie: iedereen, ongeacht wie je bent of wat je doet, werkt bij een Great Place to Work For All. René Brouwers, directeur van Great Place To Work Nederland: Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie.Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Deze aanpak hanteren wij wereldwijd in 60 landen bij jaarlijks ruim 7.000 organisaties.” Doordat we de vereiste score behaalden, mogen we nu de titel Great Place to Work Certified dragen waar we enorm trots op zijn.

Over Great Place to Work

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan.

Great Place To Work Nederland streeft ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten door erkenning van goed werknemerschap. Hierdoor krijgen meer mensen de kans om bij een geweldige werkgever te werken. Zo vertelt Jeanne, R&D Officer, over haar ervaring bij ons: “Het werk is divers, uitdagend én leerzaam. Het team is gezellig en informeel, waardoor ik me meteen welkom voelde!

Kom jij werken bij een ‘great place’?

Ben jij enthousiast geworden nu je een kijkje hebt gekregen in ons bedrijf? Er staan nog diverse vacatures open op https://werkenbij.vitakruid.nl/vacatures/. Wij zoeken onderzoekers, ontwikkelaars en doeners binnen verschillende afdelingen zoals logistiek en marketing.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jessica, [email protected], telefoonnummer: 085 210 4392