Voor het 3e jaar op rij: A Great Place to Work!

Met een enorm gevoel van trots hebben we voor het derde jaar op rij een Great Place to Work certificaat mogen ontvangen. De resultaten van het onderzoek lieten zien dat onder onze medewerkers vooral een gevoel van kameraadschap en trots heerst. Dit weerspiegelt zich dagelijks op de werkvloer, waar een ijverig karakter gepaard gaat met vriendschap.

‘Driven by health’, dat is de slogan van ons innovatieve bedrijf. Het is onze missie om de gezondheid van mensen te verbeteren. Wij zien gezondheid namelijk als grootste goed. Hierin staat het delen van kennis, garantie van kwaliteit en het geven van onbeperkt advies centraal. Vitakruid is een klassiek familiebedrijf met een moderne twist. Bob van Inge, directeur en zoon van oprichter Elly: “We bestaan nu 22 jaar waarin we de afgelopen 5 jaar vervijfentwintigvoudigd zijn. Dat betekent dat hoe je het gisteren deed, vandaag achterhaald is. Elke dag opnieuw.” Productontwikkeling staat aan de fundering van het succes. Vitakruid ontwikkelt hoogwaardige voedingssupplementen waar alle afdelingen van het bedrijf bij betrokken worden. Een ambitieus bedrijf wat vol in ontwikkeling is, geeft bovendien werknemers de ruimte om persoonlijk te groeien.

Vitakruid Great Place To Work Certified!

Het geeft ons een enorm gevoel van trots dat dit certificaat voor het derde jaar op rij mogen ontvangen. Het “Great Place to Work” certificaat wordt toegekend aan de hand van een onderzoek onder de medewerkers, welke inzicht geeft over de mate waarop de medewerkers een cultuur van vertrouwen, trots en plezier ervaren. Bij een trust index van boven de 70% wordt een bedrijf als “Great Place to Work” bestempeld. Vitakruid heeft een gemiddelde score van 90,6% behaald. De resultaten van het onderzoek lieten zien dat onder onze medewerkers vooral een gevoel van kameraadschap en trots heerst. We zijn trots op de cultuur die heerst op de werkvloer.

Kom jij werken bij een ‘great place’?

Ben jij enthousiast geworden nu je een kijkje hebt gekregen in ons bedrijf? Er staan nog diverse vacatures open op https://werkenbij.vitakruid.nl/vacatures/. Wij zoeken onderzoekers, ontwikkelaars en doeners binnen verschillende afdelingen zoals logistiek en marketing.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Julie, [email protected], telefoonnummer: 085 210 4392